بایدن خواستار کمک بی‌وقفه آمریکا به اوکراین شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

بایدن خواستار کمک بی‌وقفه آمریکا به اوکراین شد

در حالیکه درخواست بودجه میلیارد دلاری رئیس‌جمهور آمریکا برای کی‌یف در کنگره رد شد، «جو بایدن» خواستار کمک بی‌وقفه ایالات متحده به اوکراین برای نبرد با روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا بامداد امروز (یکشنبه) علی‌رغم استقبال از توافق کوتاه‌مدت دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات بر سر لایحه بودجه که دولت فدرال به واسطه آن برای مدت 45 روز دیگر باز خواهند ماند، اما از رد پیشنهادش در خصوص گنجاندن میلیاردها دلار بودجه در لایحه بودجه برای کمک به اوکراین برای نبرد با روسیه، ابراز ناامیدی کرد.

 

شبکه روسی راشاتودی گزارش کرد، بایدن در بیانیه‌ای کوتاه، شنبه شب به وقت محلی (بامداد یکشنبه به وقت تهران) درست اندکی پس از آن‌که کنگره لایحه بودجه فدرال را به تصویب درآورد، گفت: «ما تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم اجازه دهیم که حمایت آمریکا از اوکراین قطع شود».

 

بایدن 24 میلیارد دلار اضافی برای اوکراین درخواست کرده بود تا از جریان بی وقفه کمک‌ها به این کشور اطمینان حاصل کند اما منتقدان استدلال کرده‌اند که واشنگتن، اولویت‌های مهم‌تری دارد و باید تدابیر قوی‌تری در برابر سوء استفاده از کمک‌های ارسالی به کی‌یف داشته باشد.

 

با این‌حال، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، «جمهوری‌خواهان افراطی مجلس نمایندگان آمریکا برای ایجاد یک بحران ساختگی و تقاضا برای کاهش شدید بودجه که برای میلیون‌ها آمریکایی مخرب و مرگبار خواهد بود، مورد سرزنش قرار داد».

 

بایدن در ادامه افزود:‌ «من کاملاً از رئیس‌ مجلس نماینگان انتظار دارم که به تعهدات خود در قبال مردم اوکراین پایبند باشد و تصویب حمایت مورد نیاز برای کمک به اوکراین در این برهه مهم را تضمین کند».

 

«کوین مک‌کارتی» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا به منظور تصویب لایحه بودجه و جلوگیری از تعطیلی دولت فدرال مجبور شد به دموکرات‌ها تکیه کند زیرا 90 نفر از نمایندگان جمهوری‌خواه با هرگونه اقدامات کوتاه‌مدت تأمین بودجه مخالفند و بنابراین آراء مورد نیاز برای تصویب این لایحه در اختیار نبود.

 

مک کارتی به عنوان بخشی از توافق موقت، کمک‌های دولت فدرال برای بلایای طبیعی را 16 میلیارد دلار افزایش داد اما مجبور شد بودجه مقررات امنیت مرزی را که جمهوری خواهان درخواست کرده بودند، نادیده بگیرد.

 

پس از آن‌که کمک جدید به اوکراین در لایحه نهایی بودجه آمریکا حذف شد، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای گفت که از مک‌کارتی انتظار دارند تا یک بسته مجزای کمک به اوکراین را در زمان بازگشت به مجلس نمایندگان آمریکا به رأی بگذارد.

 

از طرف دیگر، «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا، تصویب لایحه بودجه آمریکا را مورد استقبال قرار داد اما از کنگره خواست تا «به تعهدات آمریکا برای ارائه کمک‌های فوری به کی‌یف» پایبند باشد.

 

وی در بیانیه‌ای که روز گذشته منتشر شد، گفت: «آمریکا باید به قول خود عمل کند و همچنان رهبری کند».

 

بامداد امروز، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که در حالیکه کمتر از ۴ ساعت به تعطیلی دولت آمریکا باقیمانده بود، قانونگذاران مجلس سنا با ۸۸ رأی موافق و ۹ رأی مخالف، این طرح موقت کمک مالی را تصویب کردند.

 

دولت زلنسکی با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

 

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./ فارس

ارسال نظر